معرفی جناب حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری

این وبلاگ به همت و اراده دوستان حاج آقا در دوران سخت دفاع مقدس و فتنه های پیاپی بعد از آن، ایجاد شده است

معرفی جناب حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری

این وبلاگ به همت و اراده دوستان حاج آقا در دوران سخت دفاع مقدس و فتنه های پیاپی بعد از آن، ایجاد شده است

۱۴ مطلب در دی ۱۳۹۴ ثبت شده است

@zonnoori

telegram.me/zonnoori

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۴ دی ۹۴ ، ۲۳:۱۵
محسن اکبری


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ دی ۹۴ ، ۱۰:۰۰
محسن اکبری
مشاور نماینده ولی‌فقیه در سپاه، ناگفته‌هایی از 10 ساعت مذاکره خود با حجت‌الاسلام مهدی کروبی را بیان کرده است.

به گزارش پارسینه به نقل از ایسنا، گزیده اظهارات حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور در گفت‌وگو با هفته‌نامه «صبح صادق» در پی می‌آید:

* معتقد نیستم اتفاقی که در 9 دی افتاد، به‌واسطه حضور کسانی بود که به احمدی‌نژاد رأی دادند. رسانه‌های بیگانه در هشتم و نهم دی، برآورد 40 میلیون نفری از جمعیت این راه‌پیمایی را داشتند، در صورتی که احمدی‌نژاد به‌عنوان نامزد پیروز 24 میلیون رأی به دست آورده بود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ دی ۹۴ ، ۱۱:۳۱
محسن اکبری
اگر آقای هاشمی پشت سر ولایت حرکت کند بنده زیر نعلین‌هایش را می‌بوسم اما آقای هاشمی که می‌خواهد ستون خیمه ضد انقلاب شود باید فکری به حال خود بکند و افرادی که قصد داشته باشند ستون خیمه ضد انقلاب باشند مردم تکلیفشان را مشخص می‌کنند.
"بوشهرنیوز"جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جمع دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی حضور یافت و به پرسش‌های این دانشجویان پاسخ داد.

حجت الاسلام مجتبی ذوالنور جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عصر دیروز دوشنبه در همایش "جنگی که بود جنگی که هست " که از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی در دانشکده اقتصاد این دانشگاه برگزار شد، طی سخنانی با بیان اینکه جنگ دیروز و جنگ امروز دارای یک سری اشتراکات و تفاوت‌هایی با هم است، در بیان اشتراکات این دو جنگ، گفت: اولین نقطه اشتراکات، اهداف برپا کنندگان این جنگ‌ها است و نقطه بعدی، اهداف افراد حاضر در جبهه خودی است.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ دی ۹۴ ، ۱۱:۱۴
محسن اکبری
آفتاب :آفتاب: جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اگر امروزه 4  نفر آمدند و به رهبر ایراد گرفتند که باید کنار برود، مگر ولایت برای خودشان است که کنار بکشند؟ مگر دلبخواهی است که کنار بکشند؟،ولایت که وکالت نیست که کنار بروند. 

به گزارش خبرنگار ایلنا از قم، حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ذالنور دوشنبه شب در مراسمی با عنوان نشست بصیرت که در مسجد اهل بیت قم برگزار شد ضمن تأکید بر لزوم داشتن بصیرت، اظهار داشت: در بسیاری از موارد خیلی از خواص و دانشمندان به علت نداشتن بصیرت لازم دچار لغزش می‌شوند اما یک روستایی که حتی نمی‌داند اینترنت چیست، بصیرت دارد. 
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ دی ۹۴ ، ۱۱:۱۰
محسن اکبری
کد خبر: ۴۴۴۲۳
۱۷ فروردین ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۴

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اگر امروزه 4نفر آمدند و به رهبر ایراد گرفتند که باید کنار برود، مگر ولایت برای خودشان است که کنار بکشند؟ مگر دلبخواهی است که کنار بکشند؟،ولایت که وکالت نیست که کنار بروند. 

حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ذالنور دوشنبه شب در مراسمی با عنوان نشست بصیرت که در مسجد اهل بیت قم برگزار شد ضمن تأکید بر لزوم داشتن بصیرت، اظهار داشت: در بسیاری از موارد خیلی از خواص و دانشمندان به علت نداشتن بصیرت لازم دچار لغزش می‌شوند اما یک روستایی که حتی نمی‌داند اینترنت چیست، بصیرت دارد. 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ دی ۹۴ ، ۱۰:۵۳
محسن اکبری
کد خبر: 17043
تاریخ انتشار: 8:21 ب.ظ - جمعه 1394/07/17
139307021804183153705524

جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: آقای هاشمی دوست دارد همیشه در راس هرم قدرت حضور داشته باشد و دیگران در برابر حرف ایشان تمکین کنند. ایشان مایل بوده و هست که حتی در نسبت با امام(ره) و رهبری هم ایشان محوریت داشته باشد و امام (ره) و رهبری هم مطابق حرف و نظر ایشان حرکت کنند. کمااینکه القائات آقای هاشمی در خاطرات سیاسی و بیانات شان به صورتی است که مخاطب احساس می کند امام را ایشان اداره می کرده است!

به گزارش فتن، هاشمی که زمانی در دولت سازندگی در برابر هر گونه تغییر و انتقادی به شدت مقاومت می کرد؛ حالا به کلکسیونی از تغییرات قابل توجه در رویکردهای سیاسی تبدیل شده است. برای ریشه یابی علل این تغییرات قابل توجه در رویکردهای سیاسی آقای هاشمی با حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ذوالنور؛ جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به گفتگو نشسته ایم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ دی ۹۴ ، ۱۰:۱۳
محسن اکبری
کد خبر: ۲۷۲۹۹۳
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۸
مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه کارگزاران خود را پدرخوانده اصلاحات می‌دانند گفت: اما برخی اصلاح‌طلبان همچون عارف طیف هاشمی را قبول ندارند و تمام حیات سیاسی خود را به روحانی گره نمی‌زنند.

صراط: مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه کارگزاران خود را پدرخوانده اصلاحات می‌دانند گفت: اما برخی اصلاح‌طلبان همچون عارف طیف هاشمی را قبول ندارند و تمام حیات سیاسی خود را به روحانی گره نمی‌زنند.

حجت‌الاسلام و المسلمین مجتبی ذوالنور در مراسم روز دانشجو دانشگاه آزاد تبریز اظهار داشت: نظام اعتقادی سلطه مبتنی بر انسان محوری و اومانیسم است و دین را باعث خلق خشونت در جامعه می‌دانند و نظام اسلامی با این مولفه در تضاد است.

جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه افزود: حاکمیت سیاسی نیز در نظام‌های سلطه لیبرال و سکولار است و این نیز با نظام اسلامی در تقابل و تضاد است و هیچ همگرایی ندارد.

وی تأکید کرد: اقتصاد در این نظام‌ها، کاپیتالیستی و براساس منافع فرد است و نظام اسلامی نیز در این مقوله در تضاد با این مولفه است.

حجت الاسلام ذوالنور تصریح کرد: استکبار جهانی امروز به صورت مدرن با ابزارهای خود، تهدیدهای نرم، عملیات روانی، اینترنت و شبکه‌های جهانی، سلطه‌گری و اعمال نفوذ می‌کند.

وی تأکیدکرد: یکی از راه‌های نفوذ دشمن، نفوذ به نخبگان یک جامعه است و یکی از این منابع دانشگاه‌ها هستند ولی دانشگاهیان ما القائات دشمن را ابطال کردند و ثابت کردند می‌توانند مرزهای علم را بشکنند.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به مشکل اقتصادی در کشور افزود: علم باید باصنعت گره بخورد و به بخش خصوصی بیشتر اعتماد و میدان عمل داده شود و دولت در برخی عرصه‌ها باید نقش کنترل و نظارت و سیاستگذاری را اعمال کند.

وی از همه خواستار عدم سیاست‌زدگی و کار کردن با انگیزه، با اعتقاد، با روحیه بسیجی، روحیه استکبارستیزی، تعبد و تکلیف‌مداری در همه عرصه‌ها شد.

ذوالنور بیان داشت: ما با روسیه جنگ نداریم چون با دین، نظام و سیاست‌های ایران کاری ندارد اما آمریکا به دنبال همسو کردن نظام ایران با خود است و اگر موفق نشود درصدد حذف آن بر می‌آید، آمریکا دنیا را ده می‌بیند و خود را کد خدا.

کارشناس مسایل سیاسی، شناسایی علایق جوانان را یکی از اهداف دشمن دانست و گفت: آمریکا با راه‌اندازی شبکه اینترنتی و ارتباطی خواسته‌های ایرانیان را تحلیل و بر اساس آن برنامه ریزی می‌کند، متاسفانه در داخل نیز عده‌ای به دنبال واکس زدن کفش دشمن هستند، دشمنی استکبار با نظام تمام شده یا استکبار ستیزی؟

ذوالنور با بیان اینکه فتنه 88 با حمایت نظام سلطه شکل گرفت، ابراز کرد: آمریکا با ایجاد جنگ روانی افکار خود را به گروه هدف تحمیل کرده و سعی در نابود کردن مشروعیت نظام دارد. دشمن کاری می‌کند که نظام از برخورد با قوه قهریه وحشت کند.

وی ادامه داد: دشمن با عملیات روانی روی احساسات افراد کار می‌کند تا گروه هدف کاری را که آنان می‌خواهند انجام دهند. آمریکا در غارت‌ها فعالیت دارد و هرکجا منفعتی ببیند مورد هجمه قرار می‌دهد.

با اشاره به انتخابات مجلس خبرگان رهبری و شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: هر دو جریان اصولگرا و اصلاح طلب فعال هستند اما هنوز به ائتلاف عملی نرسیده‌اند، کارگزاران خود را پدرخوانده اصلاحات می‌دانند اما برخی اصلاح طلبان همچون عارف طیف هاشمی را قبول ندارند و معتقدند نباید تمام حیات سیاسی خود را به روحانی گره بزنند و تخم مرغ‌ها را در سبد دولت قرار دهند.

وی افزود: در زیر گروه‌های اصولگرایان نیز کندی‌ و تندی وجود دارد و هنوز هماهنگی کامل مشاهده نمی‌شود، البته خیال اصولگرایان از مجلس خبرگان رهبری راحت است و اصلاح طلبان بیشتر نگرانی دارند.

وی اذعان داشت: دعا کنید رئیس جمهوری بیاید که فکر و ذهنش پیروزی در دوم انتخابات نباشد و برای مردم، حل مشکلات اقتصادی و قربه الی الله کار کند تا بلکه بودجه ما وابسته به نفت نباشد.

 

استکبارستیزی در جامعه باید همیشه به صورت پویا باشد

سیدجواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی نیز در این مراسم گفت: استکبارستیزی در جامعه باید همیشه بصورت پویا باشد.

وی گفت: زمینه مهم و اساسی 16 آذر،استکبار ستیزی است که باید همیشه پویا باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی افزود: تفکر امام (ره) در اذهان جامعه ، قبل از سال42 به صورت زایشی دربین مردم پخش شده بود واین آمادگی را ایجاد کرد که می توان در برابر استکبار ایستادگی کرد.

وی تأکید کرد: مقام معظم رهبری نیز بعد از امام (ره) دنیا را تکان داد ونعمت بزرگی برای کشور وجهان اسلام می باشند.

انگجی گفت: بسیج نیز در بین آحاد مردم در دوران دفاع مقدس ،دوران بعد از جنگ و در عرصه های مختلف تفکری را ایجاد کرد که می‌توان و باید در برابر هجمه‌های دنیا ایستادگی کرد.

وی گفت: قشر روحانیت و دانشگاهی قشری تأثیرگذار  ومورد اعتماد جامعه می باشند وما باید دست در دست هم دانشگاه،شهر و کشوری آباد تر بسازیم وآینده ای درخشان برای جوانان و کشور رقم زنیم.

 در ادامه این مراسم حجت الاسلام والمسلمین سید سعید چاوشی نماینده ولی فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی استان  گفت: شهدا کسانی هستند که جرقه نشر علم را در دانشگاهها زدند وبا خون خود تعلیم و تربیت عالمانه را در دانشگاهها شروع ومارا رهنمون شدند.

مراسم ویژه روز دانشجو واستکبار ستیزی به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز 16 آذرماه در سالن شهریار این دانشگاه برگزارشد.

منبع: فارس
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ دی ۹۴ ، ۱۰:۰۹
محسن اکبری

پرونده ویژه-"هاشمی،شناخت از نو"/ذالنور در گفت‌وگوی مشروح با تسنیم:

هاشمی از ابتدا با امام(ره) اختلاف فکری داشت

شناسه خبر: 883492 سرویس: سیاسی
ذوالنور

یک کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه نوع نگاه آقای هاشمی از اول با نگاه فقاهتی امام(ره) متفاوت بوده است، گفت: وی در خاطرات خود بعضاً بر موارد اختلافی با حضرت امام(ره) اشاره داشته است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، هاشمی که زمانی در دولت سازندگی در برابر هر گونه تغییر و انتقادی به شدت مقاومت می کرد؛ حالا به کلکسیونی از تغییرات قابل توجه در رویکردهای سیاسی تبدیل شده است. برای ریشه یابی علل این تغییرات قابل توجه در رویکردهای سیاسی آقای هاشمی با حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ذوالنور؛ جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به گفتگو نشسته ایم.

ذالنور با بیان اینکه تغییر قابل توجه مواضع آقای هاشمی یک واقعیت انکارناپذیر است، گفت: طبیعتاً نگرش و دیدگاه های شخصی افراد در نوع عملکرد سیاسی آنها تاثیرگذار است. ما باید توجه داشته باشیم که نوع نگاه آقای هاشمی از اول با نگاه فقاهتی امام(ره) متفاوت بوده است. نگاه اعتقادی ایشان به مبانی مشروعیت ولایت فقیه؛ نگاه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ایشان با نگاه حضرت امام(ره) متفاوت است.

وی ادامه داد: ایشان در خاطرات سیاسی شان بعضاً بر موارد اختلافی خود با حضرت امام(ره) اشاره داشته اند. ولیکن ایشان تا زمان حیات حضرت امام(ره) به واسطه وجود امام(ره) و فضای خاص حاکم بر انقلاب، در توان خود نمی دید تا بر سر نقاط اختلافی بین خود و دیدگاه های حضرت امام(ره) تاکید و پافشاری بیشتری کند. در این نگاه؛ اگر فردی به گزینه الف اعتقاد دارد ولی در حال حاضر، فضای جامعه زمینه اجرای 80 درصد مقاصد او را دارد؛ می بیند که اگر با زمینه های اجتماعی و فضای موجود مخالفت کند آن 80 درصد را هم از دست می دهد. لذا در این شرایط به تحقق 80 درصدی اهداف خود قانع می شود و خودش را همرنگ جامعه می کند. بنابراین در آن 80 درصدی که همراهی داشت؛ موضع انقلابی و محکم می گرفت.

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به عملکرد هاشمی رفسنجانی بعد از ارتحال امام خمینی (ره) گفت: به نظرم؛ بعد از ارتحال حضرت امام(ره)، آقای هاشمی کم کم احساس کرد که دیگر باید کاملاً بر ایده های خودش پافشاری کند. تصور ایشان این بود که می شود رهبری را در عرض خود تلقی کرد. کمااینکه ایشان بعضاً می گویند من و رهبری رفیق و هم سن و سال هستیم! و کلاً رفیق هستیم. ایشان با این ادبیات رهبری را عملاً از جایگاه رهبری خارج کرده؛ در حد یک رفیق تنزل می دهد. این نوع رفتار، به خاطر فرار از مسئله ولایتمداری است. زیرا اگر کسی معتقد به ولایتمداری باشد و جایگاه واقعی نایب امام زمان(عج) را عملاً درک کند، بر این مفهوم پافشاری می کند که ایشان ولی فقیه هستند و آقای هاشمی یک مسئول و کارگزار در متن نظام اسلامی.

"رهبری در جایگاه امام جامعه قرار دارد و آقای هاشمی یکی از آحاد امت به حساب می آیند. لذا توقع این است که ایشان پشت سر امام مسلمین حرکت کنند. ولیکن هنگامی که ایشان می گوید من و رهبری رفیق هستیم، می خواهد عملاً خود را شانه به شانه و در عرض رهبری تعریف کند؛ حال آنکه ایشان بایستی پشت سر رهبری حرکت کند. آقای هاشمی معتقد بود که بعد از حضرت امام(ره) می تواند دیدگاه ها و اعتقادات خود را پررنگ تر کند. آقای هاشمی در این مسیر حرکت کرد و سعی کرد تمام ابزارهای ممکن را برای تحقق اهداف خود به کار بگیرد."

ذوالنور ادامه داد: متاسفانه آقای هاشمی علاقه مند است تا همه آش های کشور با فوت ایشان سرد شود! ولیکن به برکت انتخابات آزاد موجود در نظام جمهوری اسلامی، قدرت همیشه در یک جا متمرکز نمی شود. وجود این روحیه در هر فردی می تواند پتانسیل تغییرات عدیده برای همراه شدن با جریانات سیاسی مختلف را در وی ایجاد کند. آقای هاشمی دوست دارد همیشه در راس هرم قدرت حضور داشته باشد و دیگران در برابر حرف ایشان تمکین کنند. ایشان مایل بوده و هست که حتی در نسبت با امام(ره) و رهبری هم؛ ایشان محوریت داشته باشد و امام (ره) و رهبری هم مطابق حرف و نظر ایشان حرکت کنند. کمااینکه القائات آقای هاشمی در خاطرات سیاسی و بیانات شان به صورتی است که مخاطب احساس می کند امام را ایشان اداره می کرده است! ایشان سعی دارد اینگونه القا کند که امام(ره) تمامی پیشنهادهای ایشان در مسائل مختلف را قبول می کرده است و این مطلب را در حد اداره کردن امام(ره) جلوه می دهد. حال اینکه این مسئله خلاف واقع است.

جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه تاکید کرد: واقعیت این است که حضرت امام(ره) شخصیتی بودند که به مشاوره اعتقاد داشتند؛ نه آقای هاشمی که هر کس دیگری که مشاوره درستی به امام(ره) می داد و ایشان تشخیص می داد که حرف درستی است، از آن مشاوره درست استفاده می کردند. دوم اینکه حضرت امام(ره) روی مبانی فکری خود محکم ایستاده بودند. یعنی اگر همه عالم هم می خواستند مبانی ایشان را عوض کنند یا ایشان را از اصول مورد اعتقادشان منصرف کنند-چه آقای هاشمی و چه هر کس دیگری- امکان نداشت حضرت امام(ره) از اصول خود عدول کنند. سوم اینکه؛ امام(ره) به عنوان امام مسلمین دارای شخصیتی جامع و چندبعدی بودند. لذا ایشان حرمت ها و احترام افراد را حفظ می کردند، سوابق و خدمات افراد را در نوع تعامل با آنها لحاظ می کردند. ولیکن معنای هیچ کدام از این موارد این نیست که ایشان بر خلاف علم خودشان-که حجت شرعی برایشان ایجاد می کرد- عمل کنند.

وی افزود: بنابراین آقای هاشمی نمی تواند ادعا کند که امام(ره) چیزی خلاف علم و اصول و اعتقاد امام(ره) گفته باشد و ایشان پذیرفته باشند. اصلاً چنین چیزی ممکن نیست. سوابق و کدهای واضحی که در فرمایشات و مکتوبات حضرت امام(ره) وجود دارد، همه نشان دهنده این است که حضرت امام(ره) هیچ گاه به خاطر رودربایستی ها و فشارها از اصول خود عدول نکرده اند.

"اما آقای هاشمی سعی می کند برای رسیدن به اغراض سیاسی شخصی اش از دیگران استفاده کند و هم دیگران می توانند ایشان را در جهت اهداف مشخصی مدیریت کنند. در رفتار سیاسی چند سال گذشته آقای هاشمی هم این موارد کاملاً مشهود بوده است. مثلاً فرزندان و بستگان آقای هاشمی به شدت در ایشان اثرگذار هستند. جریانات و فضای سیاسی هم کاملاً اثراتش را در پررنگی و کم رنگی مواضع آقای هاشمی نشان می دهد."

ذوالنور در پایان با اشاره به برخوردهای سخت با منتقدان در دوره هاشمی یادآور شد: افرادی که به دنبال اغراض سیاسی هستند، اگر در این مسیر اعتقادات و احکام اسلامی و عدالت و انصاف را دخالت ندهند؛ دچار یک سری تزلزل ها و افراط و تفریط ها خواهند شد. طبیعتاً در این افراط و تفریط ها ممکن است رقبای خودشان را هم به ناحق مورد هجوم قرار دهند. آقای هاشمی که فکر می کرد بعد از حضرت امام(ره) همه کاره کشور ایشان هستند و کسی حق ندارد ایشان و منتسبین شان را در هیچ جایی مورد مواخذه قرار دهد، وقتی با مواخذه منتسبین متخلف خود از جانب نظام مواجه می شود؛ برآشفته و نارحت می شوند. این مسئله را ما در مواضع آقای هاشمی به وضوح دیده ایم.

"فرضاً ایشان سخنرانی های انقلابی و تندی در زمینه اهمیت بیت المال، حق مردم و انقلاب دارند ولی وقتی نزدیکان ایشان نسبت به همین موضوعات تعرضی داشته باشند و نظام با آنها برخورد کند، ایشان حاضر می شود سلامت، حیثیت و اعتبار نظام را فدای اغراض و منافع شخصی و بستگان خود کند. ما این مسئله را در جریان فتنه 88، طرح موضوع انتخابات آزاد توسط ایشان و پیگیری کمیته صیانت از آرا و همچنین خطبه های نماز جمعه ایشان در مقطع پس از فتنه 88 دیده ایم. "

انتهای پیام/

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ دی ۹۴ ، ۱۰:۰۷
محسن اکبری
کد خبر: ۲۶۹۳۹۰
تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۳
مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه اوضاع اردوگاه اصلاحات به دلیل فقدان رهبر نابسامان است، گفت: از گذشته تاکنون اصلاح‌طلبان هیچ وقت یک رهبر قوی مشخص نداشته‌اند.
به گزارش نامه نیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنور در نشست سیاسی مجمع اصولگرایان استان قم که عصر امروز در منزل شهید دهشیری برگزار شد گفت: قدر مسلم این است که در برجام از خطوط قرمز عبور شده و این امر قابل انکار نیست. البته تیم مذاکره کننده هرچند در گوشه و کنار به این امر اشاره کرده‌اند اما جرأت اعلام صریح آن ندارند و منتقدین را همنوا با اسرائیل می‌نامند‌ و به جای اینکه فریادهایشان را بر سر دشمنان بزنند بر سر دلسوزان داخلی می‌زنند.

مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به نابسامانی اوضاع اصلاح‌طلبان اظهار کرد: اوضاع اردوگاه اصلاحات به دلیل فقدان رهبر نابسامان است.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ دی ۹۴ ، ۱۰:۰۵
محسن اکبری